Medarbejdere i Invoicery

Kundeservice

Kontakt

Kunderservice er hjertet af Invoicery. Vi stræber efter at yde dig den bedst mulige støtte til at du kan føle dig tryg, når du arbejder i Invoicery.

Vi giver dig svar på spørgsmål om løn og arbejdsforhold hos din kunde, samt hjælper dig til at udvikle dit talent igennem dit arbejdsliv.

Netværk

IT er ansvarlig for at udvikle og drifte Invoicerys systemer og online værktøjer. Vi stræber efter at tilbyde de bedste og enkleste tekniske løsninger for dig, der bruger Invoicerys online opgave- og fakturerings platform.

Invoicerys økonomi og markedsføring teams arbejder for at skabe tryghed, bevidsthed og åbenhed om Invoicery og vores løsninger til dig, der arbejder med enkeltopgaver.

Stephen Schad

Stephen Schad, CEO

+46 722-40 36 05

stephen.schad@frilansfinans.se

Anders Stenberg

Anders Stenberg, Country Manager Norway

+47 468 76 607

anders.stenberg@frilansfinans.no

Joanna Boivin

Joanna Boivin, Country Manager France

+33 642 833 726

joanna.boivin@frilansfrance.fr

Lars Bengtsson

Lars Bengtsson, CFO

+46 760-01 26 98

lars.bengtsson@frilansfinans.se

Christian Rähn

Christian Rähn, HR

+46 771-15 10 00

christian.rahn@frilansfinans.se

Marcus Jonsson

Marcus Jonsson, CMO

+46 705-13 66 48

marcus.jonsson@frilansfinans.se

Mikael Westöö

Mikael Westöö, CIO

mikael.westoo@frilansfinans.se

Mats Ottosson

Mats Ottosson, HR International CEO

+46 760-01 26 96

mats.ottosson@frilansfinans.se

Ansatte


Vi er 50 fuldtidsansatte i Invoicery Gruppen, fordelt på hovedkontoret i Sverige, mindre landekontorer og et internationalt kontor ved Nice i Frankrig. Vi arbejder for at hjælpe enkeltpersoner til at skabe frie og trygge arbejdsliv. Vi er en gruppe i vækst. Se, hvilke ledige stillinger der er på www.frilansfinans.se, eller send en uopfordret ansøgning, hvis du gerne vil være en del af Invoicery.

Om Invoicery

Vision

Vi tror på den enkeltes evne til at skabe.

Vi ved, at vi som mennesker finder skabelsesprocesser både sjove, inspirerende og berigende. Vi er sat i verden til at sikre gode rammer for at folk kan arbejde med den kreative proces og gøre det muligt let og trygt at få ejerskab over sit arbejde.

Magt er et ord, der kan lyde hårdt. Vi mener, at du kan få magt over dit arbejde ved, for eksempel, at du får en rimelig andel af den profit, som du skaber igennem dit arbejde. Vi mener også, at du bør have ret til at planlægge dit arbejde og beslutte, hvad du vil arbejde med og hvordan du vil udføre dit arbejde.

Stephen Schad, CEO

Stephen Schad (CEO) havde oprindeligt et administrationsfirma for kunstnere i Sverige.

Kunstnerne havde tillid til Stephen ved at han havde styr på betaling af skat og anden administration. Nogle musikere og kunstnere spurgte ham, om han kunne hjælpe dem med deres administration, hvis de betalte ham et bidrag for at gøre det for dem. På den måde startede servicen med at hjælpe andre med at sikre de administrative rammer for, at man kan tjene penge ved at arbejde selvstændigt med sin passion, men uden at stifte sit eget firma.

Organisationen udviklede sig til firmaet Frilans Finans i Sverige og fra starten af 2019 til den internationale gruppe Invoicery, der opererer i alle de nordiske lande, UK og Frankrig. Formålet for virksomheden er stadig det samme; at gøre det muligt for enkelt personer at bruge deres kreativitet og energi til at gøre det, de er gode til, uden at bekymre sig om administration.

Invoicery og Frilans Finans

I tal

Fastansatte: 50

Registrerede kontohavere: 70.000 (per 2018)

Udførte jobs: 50.000

Professioner: 1.500 forskellige

Antal lande, som vores ansatte har udført jobs i og faktureret fra 2016: 17 (Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, UK, Frankrig, Italien, Holland, Belgien, Luxemborg, Thailand, Spanien, USA, Malaysia, Ghana, Canada)

Vores kontorer

Invoicery er en international organisation, der er klar til at hjælpe dig med at arbejde fra mange lande. Kontakt os for at få mere information om at arbejde fra andre lande i Europa.