Sådan arbejder du i Invoicery

Du finder og aftaler betingelserne for en opgave med en kunde inden du registrerer den i Invoicery. Du registrerer en opgave ved at sende en e-mail til: info@invoicery.dk. Du aftaler prisen for opgaven, hvornår du udfører den og nærmere specifikke forhold, som vil have betydning for dit job. Oplysningerne skal indgå i arbejdsbeskrivelsen, når du registrerer opgaven i Invoicery. Husk at oplyse til kunden, at du udfører opgaven på vejne af Invoicery. Invoicerys kundeservice hjælper, hvis du har spørgsmål til løn-, arbejds- og skatteforhold som kan være relevante for din opgave. Husk at skrive eventuelle aftaler om rejseomkostninger, som du indgår for at du kan udføre din arbejdsopgave, ind i opgavebeskrivelsen.

Når Invoicery godkender din arbejdsopgave bliver du ansat i Invoicery. Du kan kun udføre en opgave som ansat af Invoicery, hvis vi godkender opgaven før opgavens start. Enhver godkendt arbejdsopgave udgør en tidsbegrænset ansættelse. Ved opgaver, hvor du arbejder mere end gennemsnitlig 8 timer om ugen og udover 1 måneds varighed vil du indgå en særskilt ansættelseskontrakt med Invoicery.

Du får normalt udbetalt din løn til din bankkonto indenfor 5 bank dage, når du modtager en kvittering med "godkendt uden anmærkninger". Lønnen er normalt på din bankkonto efter 1-2 dage. Hvis du modtager en kreditvurdering på kvitteringen med "godkendt med anmærkning" betyder det, at du får din løn udbetalt når kunden har betalt sin faktura til Invoicery (betalingsfristen er normalt 30 dage).

Fokus på din ansættelse og løn

Kontakt vores kunderservice for at få svar på spørgsmål om, hvordan du bruger Invoicery. Vi svarer også på spørgsmål om løn, rejsegodtgørelse og andre forhold omkring dit job.

Kontakt os

Hvordan kommer du i gang

Drømmer du om at arbejde selvstændigt, men er du i tvivl om, hvordan du kommer i gang? Vi giver dig råd til, hvordan du let kan komme i gang. Ved at arbejde som ansat igennem os, behøver du ikke at lære momsregler m.v. for at komme i gang med at arbejde for kunder, som du selv finder. Med Invoicery kan du prøve, hvordan det er at arbejde på en freelance måde samtidig med at du får trygheden som ansat. Kontakt os, hvis du har brug for en snak om, hvordan du kommer i gang.

Forsikring

Når du arbejder i Invoicery er du dækket af arbejdsskadeforsikring gennem os.

Læs mere om vores forsikring