Invoicery er en ny måde at organisere sit arbejde på. Du får ansættelse hos os til at udføre opgaver, som du finder. Du sætter selv din pris for opgaverne og bestemmer din løn. Invoicery er din arbejdsgiver, der hjælper dig med at fakturere til kunden, hvorefter vi udbetaler løn til dig og indbetaler til skat, ATP-/ og AM-bidrag af din løn. Vi indbetaler også feriepenge.

Du sætter selv din pris for opgaverne og bestemmer din løn. Invoicery er din arbejdsgiver, der hjælper dig med at fakturere til kunden, hvorefter vi udbetaler løn til dig og indbetaler til skat, ATP-/ og AM-bidrag af din løn. Vi indbetaler også feriepenge. Når du arbejder hos os, er du dækket af arbejdsskadeforsikring. Invoicery udspringer af det svenske firma Frilans Finans. Frilans Finans er Nordens største virksomhed for løsansatte, der siden 1999 har hjulpet private til at arbejde selvstændigt på en let, sjov og tryg måde. I dag kan du arbejde i Invoicery, når du bor i Danmark, Sverige, Norge, Finland, UK og Frankrig.

Fordele ved at arbejde selvstændigt i Invoicery

Du kan arbejde med flere opgaver på samme tid.

Du kan arbejde med projekt opgaver, der typisk er tidsbegrænsede. Du bliver ansat i den tid, som opgaven varer.

Det er hurtigt og let

Du behøver ikke at være ekspert på skat og moms for at arbejde for dig selv. Det tager kun nogle få minutter at registrere dig hos Invoicery.

Ingen start gebyrer

Det er gratis at registrere dig hos Invoicery. Vi opkræver 6% i gebyr for at varetage administration af dine faktura, løn og indberetning til myndighederne. Vi kan derfor hjælpe dig med at komme i gang med at arbejde med dine opgaver og afprøve en forretningsidé, uden at du starter et firma.

Arbejdsskadeforsikret via Invoicery

Når du arbejder som freelancer gennem os, bliver du omfattet af Invoicerys arbejdsskadeforsikring. Hvis du arbejder som selvstændig med en virksomhed, skal du selv tegne arbejdsskadeforsikring for at være dækket, hvis uheldet er ude.

Ingen administration

Du kan fokusere på dine arbejdsopgaver. Vi tager os af at fakturere dine kunder, tager kreditrisiko og indberetter til Skattestyrelsen.